torstai 3. marraskuuta 2011

Huonoja uutisia...

Tuolla neuvolassa oli joku vanha paska ultrauslaite, jolla ihan ensimmäitteks ultrattiin vatsanpeitteiden läpi ja todettiin, että kohdussa ei näy sitte yhtäänmitään. Täti tähysti joka suunnalta ja totesi vain että ei täällä näy kyllä mitään, koska sä olet tehnyt raskaustestin?
No kyllä hän sit totesi että ei siellä välttämättä vaan näy vielä mitään jos kohtu on jotenkin kallistunut taaksepäin, sillon tolla laitteella ei näe. Semmosta alatieultraa tuolla neuvolassa ei ole. Tehtiin pissatesti joka näytti kyllä vahvasti positiivista, mut sehän voi näyttää positiivista vielä monta viikkoa keskenmenon jälkeen.

Neuvolatäti piti kyllä siihen perään sen 1½tunnin luennon mitä ekalla neuvolakäynnillä nyt yleensäkin, antoi neuvolakortin ja kaikki mut mä ainakin ajattelin kokoajan että turhaan tässä istutaan.
Se on ollut tuulimuna tai muuten vaan keskenmeno :(

Varattiin kuitenkin pulssista maanantaiksi kunnollinen ultra, saa nähdä pidänkö sen ajan vai perunko. Sit ainaki tulis varmuus että jos sielläkään ei mitään näy niin ei siellä sitten varmaan mitään olekkaan.

Oireista, että pahoinvointi on valitettavasti mun mielestä helpottunut, olin ajatellut että olen oppinut vaan syömään tarpeeksi niin että se pysyy poissa mut ehkäpä kyse olikin nyt sit tästä. Rinnat on vielä arat niinkuin ennenkin.

Surullista tämä! En jaksa ajatellakkaan, että alettais nyt oikeen lasta yrittämään ja pitäis kokea tää kaikki vielä uudelleen, toivo ja sen menetys ja pettymys. Ehkä menemme eteenpäin niinkuin ennenkin, että tulee jos on tullakseen, mut rankkaa se tulee olemaan jos myöhemmin huomaa olevansa uudelleen raskaana ja saa taas jännittää ja pelätä.

Joten sen kannalta blogin tulevaisuus on kans vaakalaudalla, jatkanko tätä vielä maanantain jälkeen. Tämän oli tarkoitus olla kuitenkin masublogi ja jos masua ei nyt olekkaan täytyypä varmaan ainakin keksiä uusi nimi.

Jos joku sattuu tätä lukemaan kenellä olis samanlaista kokemusta niin olis kiva kuulla...

4 kommenttia:

  1. Älä nyt vielä lannistu :) Jos sulla ei ole ollut minkäänlaista vuotoakaan ja tuo laite oli tosiaan joku vanha paska niin voi hyvin olla, että siellä se möllöttää :) sun raskauskin on vielä niin alussa, että hyvin voi olla ettei se vaan näkynyt sitten tuossa jos kohtukin olis taaksepäin kallistuva vai mitä se sanoi. On täälä bloggerissa yhdelle niinkin käynyt, että sanottiin että on tullu keskenmeno mutta uudessa ultrassa oliki sydän sykkiny. Ota ihan rauhassa vielä ja odottele sitä uutta ultraa niin selviää varmuudella! Toivotaan parasta.

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä edellisen kanssa. Jos sulla ei oo mitään vuotoakaan ollu niin vois kuvitella asukin vielä olevan siellä masussa :)

    Eikö neuvolasta varattu mitään uutta aikaa ultraan ku kert pulssiin meette?

    VastaaPoista
  3. Elä vielä huolestu. Mulla kans 6 tai 7 viikolla ei näkynyt normi ultrassa mitään, mutta sisätutkimuksessa kuitenkin pieni alkio näkyi. :)

    Mulla oli alussa myös vuotoja ja vatsakipuja joiden takia mut laitettiin tällaiseen ultraan ja tässä sitä mennään viikolla 33. Että aina ne vuodotkaan ei heti tarkoita keskenmenoa. :)

    VastaaPoista
  4. Minustakaan sinun ei kannata vielä olla huolissaan, koska jos ei ole vuotojakaan. Noilla viikoilla saadaan harvemmin sikiö näkyviin, jos ultraus tehdään varsanpeitteiden läpi...tai ainakin näin minulle on kerrottu. Toki asiasta voi olla eri näkemyksiä, mutta itse uskon, että alapään kautta tehty ultra noilla viikoilla olisi luotettavampi.

    VastaaPoista