torstai 3. marraskuuta 2011

:(

Kyllä tää nyt mun mielestä alkaa olla tässä...Mun raskausoireetki tuntuu loppuvan, rintojen arkuus ja paha olo... Miten mä selviän tästä?
Voin vaan kuvitella kuin kova isku tää olis sellaselle, joka on yrittänyt lasta jo pitkään. Me ei edes yritetty, ja silti tää tuntuu kamalalta.
En tiedä kuvittelenko oireettomuuden, kun tietty jotain on jäljellä. Mut mun mielestä alkaa hiipuu pikkuhiljaa...

6 kommenttia:

  1. Tsemppiä sinne ensi viikon ultraan! Ehkäpä se ultralaite vaan oli todella huono ja vanha. Peukut pystyyn pikkuisen puolesta!

    VastaaPoista
  2. Hirmuisesti tsemppiä ja toivotaan parasta!

    VastaaPoista
  3. mä luulen että sä nyt alat miettiä sitä ettei ole ja sitten niitä ei olekaan :) sama kun mulla toisinpäin. ota nyt ihan iisisti ja älä vielä mieti pahinta, koska kaikki voi olla ihan hyvin :) ja toistan itseäni, jos ei ole vuotoa, ei se vielä vaikuta ainakaan kovin pahalta.

    VastaaPoista
  4. Hmm siis millä viikolla sinun pitäisi nyt olla?
    Toivotaan kuitenkin parasta, eihän nuo oireet tai tässä tapauksessa oireettomuus välttämättä kerro mitään.

    Totta kai keskenmeno tuntuu pahalta, jos on jo ehtinyt tottua siihen ajatukseen, että lapsi on tulossa (vaikkei sitä olisi yrittänytkään) ja sitä innolla odottaa.
    Jos tässä nyt huonosti käy, niin voimia jatkoon. Kyllä siitä selviää, vaikka aluksi masentaakin.

    VastaaPoista
  5. Ymmärrettävästi sua pelottaa ja hirvittää. Itse pelkäsin ensimmäisinä viikkoina myös kauheasti. Mulla tehtiin varhaisultra viikolla 7+jotain ja nimen omaan alakautta. Neuvolan vanhalla laitteella ei lähdetty sitä ennen edes kokeilemaan. Vatsan päältä ultrattiin vasta viikolla 10 (vai oisko ollut peräti 11). Itsekin hätäilin alussa myös siitä, että oireet välillä vähentyivät, mutta kyllä ne sitten tulivat takaisin. Paha olo väheni muistaakseni 10. raskausviikon tietämillä. Tissit ovat edelleen arat, mutta tulee päiviä, jolloin nekin tuntuvat ihan normaaleilta ilman arkuutta. Nyt täällä mennään viikoissa 21+1.

    VastaaPoista
  6. Miraana, nyt ptäis olla yhdeksäs viikko alkanut.

    Ymmärsin kans ku luin netistä et harvoin tässä vaiheessa ultrataan vatsan päältä, mut tuolla kun ei ollut muita laitteita käytössä, mur.
    Kiitos kanustuksesta kaikille!

    VastaaPoista